Πρόσβαση στην Μονάδα
Η μονάδα μας είναι χτισμένη στην καρδιά του Νέου Ηρακλείου σε ένα κομβικό σημείο με ιδιαίτερα προνομιακή θέση μιας και βρίσκεται λίγα μόλις μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό Ηρακλείου, αλλά συνάμα σε μια πολύ όμορφη γειτονιά που πλαισιώνεται από πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια. Η μονάδα μας εκτός από την πρόσβαση μέσω του  ηλεκτρικού σταθμού, προσεγγίζεται και από λεωφορειακές γραμμές, διευκολύνοντας έτσι την πρόσβαση των συγγενών των περιθαλπόμενων  από όλες τις περιοχές της Αττικής.

 

Σε πολύ μικρή ακτίνα  μπορεί κανείς να βρει πληθώρα καταστημάτων στο χώρο της εστίασης, καθώς και τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα στους περιθαλπόμενους που τους το επιτρέπει η κατάσταση της υγείας τους και με την συναίνεση πάντα του συγγενικού τους περιβάλλοντος να διατηρούν τις παλιές τους συνήθειες απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα οφέλη των παρεχόμενων υπηρεσιών της μονάδας μας. Στην ίδια ακτίνα, η περιοχή διαθέτει ΕΛΤΑ, ΚΑΠΗ, φαρμακεία, υποκαταστήματα τραπεζών και πληθώρα άλλων καταστημάτων για διευκόλυνση των συγγενών που επιθυμούν να συνδυάσουν την επίσκεψη στους δικούς τους ανθρώπους με κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις τους.

  

 

Η πρόσβαση στην μονάδα μπορεί να πραγματοποιηθεί:

ΜΕΣΩ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ:
Υπάρχουν 3 λεωφορειακές γραμμές του ΟΑΣΑ 

 

ΜΕΣΩ ΤΡΕΝΟΥ:
Η μονάδα μας βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα από τον ηλεκτρικό σταθμό του Ηρακλείου, από όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί τη μονάδα μας κάνοντας έναν όμορφο περίπατο ολίγων λεπτών.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά και τα λεπτομερή δρομολόγια των λεωφορείων και του ηλεκτρικού, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες: